Jump to content



Photo

Found anything wrong after the upgrade? Let us know here

Bugs

  • Please log in to reply
72 replies to this topic

#1 DRYALLS

DRYALLS

    Member

  • Admin
  • 185 posts

Posted 29 November 2015 - 07:38 AM

Please tell us about problems that you find with the board since the upgrade, by posting here in this topic.

 

But before you do, please make sure it's not already posted further down, or does not appear at this link


Oh, I said "I'm so happy, I could die."
She said "Drop dead," then left with another guy.


#2 Rogerdodger

Rogerdodger

    Member

  • TT Member*
  • 24,404 posts

Posted 29 November 2015 - 10:39 AM

The menu has a "My Media" selection in the top middle.

I tried it and couldn't figure how to get out of it.

So I selected some JPEG picture and it said something about it would be edited or something, but I still couldn't get out.

I filally hit the browsers "back" button.

I was using Mozilla Firefox btw.

 

Why do you like to upset an old dog with new tricks? LOL!


Edited by Rogerdodger, 29 November 2015 - 10:40 AM.


#3 DRYALLS

DRYALLS

    Member

  • Admin
  • 185 posts

Posted 29 November 2015 - 11:08 AM

The menu has a "My Media" selection in the top middle.

I tried it and couldn't figure how to get out of it.

So I selected some JPEG picture and it said something about it would be edited or something, but I still couldn't get out.

I filally hit the browsers "back" button.

I was using Mozilla Firefox btw.

 

Why do you like to upset an old dog with new tricks? LOL!

 

OK, the menu you refer to is the post editor toolbar. ;)

 

If there is no 'media' that you want to add into the post editor, you can just click 'Finished' to get back to the editor. Every time you click on any of the media, it is automatically added into the post editor.

After you click 'Finished', you can just delete any media that you don't want by deleteing it in the post editor.


Oh, I said "I'm so happy, I could die."
She said "Drop dead," then left with another guy.


#4 Rogerdodger

Rogerdodger

    Member

  • TT Member*
  • 24,404 posts

Posted 29 November 2015 - 12:10 PM

Thanks for the reply. I tried the "Finished" option. Nothing.

Maybe it was a glitch in my wife's laptop. Her Shop At Home toolbars take up most of the screen. yes.gif

It seems to have worked perfectly this time on my computer using Mozilla.

 

In fact I found this in my media:

Remember the time Elin hit me in the eye with a 9 iron?

Rogerdodgers_EYE.JPG

Edited by Rogerdodger, 29 November 2015 - 12:59 PM.


#5 opinionated

opinionated

    Member

  • Traders-Talk User
  • 4,389 posts

Posted 29 November 2015 - 01:07 PM

Not happy about old links saved,  for instance http://www.traders-t...howtopic=109889

 

When on my phone it was very nice for these links to open in that link, now it gives another link to open what before opened when the original page displayed. One ends up with a bunch of tabs open on there smart phone and on the go that is very sloppy and time consuming.

 

O



#6 OEXCHAOS

OEXCHAOS

    Mark S. Young

  • Admin
  • 18,244 posts

Posted 29 November 2015 - 02:44 PM

I'm having a heck of a time posting charts.

M
Mark S Young
Wall Street Sentiment
Get a free trial here:
http://wallstreetsen...t.com/trial.htm
You can now follow me on twitter

#7 OEXCHAOS

OEXCHAOS

    Mark S. Young

  • Admin
  • 18,244 posts

Posted 29 November 2015 - 03:02 PM

Uploading seems to be odd. I can see that I've uploaded, but I can't actually place the graphic when I post. I can only do so after it's posted, during an edit.

Like so:

http://traders-talk....-1448827297.gif

:/

I have to be missing something.

Attached Thumbnails

  • FLFS11-30-15.gif

Mark S Young
Wall Street Sentiment
Get a free trial here:
http://wallstreetsen...t.com/trial.htm
You can now follow me on twitter

#8 Rogerdodger

Rogerdodger

    Member

  • TT Member*
  • 24,404 posts

Posted 29 November 2015 - 03:05 PM

Hot links and charts seem ok here until I try to post stockcharts: http://stockcharts.c...id=p48077212991

You are not allowed to use that image extension on this community

 

I added the .png as usual. still no chart.

Worked here however:

 

Mike Burk

39687_h.png


Edited by Rogerdodger, 29 November 2015 - 03:28 PM.


#9 pdx5

pdx5

    Member

  • Traders-Talk User
  • 6,675 posts

Posted 29 November 2015 - 03:20 PM

How to access "my controls", specifically my last 10 posts? 

TIA.


"Money cannot consistently be made trading every day or every week during the year." ~ Jesse Livermore Trading Rule

#10 DRYALLS

DRYALLS

    Member

  • Admin
  • 185 posts

Posted 29 November 2015 - 03:23 PM

How to access "my controls", specifically my last 10 posts? 
TIA.


Click on your username topish right and select 'My Content'
Oh, I said "I'm so happy, I could die."
She said "Drop dead," then left with another guy.